Transport af maskiner

Maskintransport og særtransport ved skovdrift

Har du en opgave med maskintransport ved skovrydning eller anden skovdrift? Vi har store kompetencer med alle former for blokvognstransport og særtransport i forbindelse med skovarbejde. Hos L.K. Skovservice arbejder vi for både privat- og erhvervskunder i blandt andet Silkeborg og Herning samt mange andre steder i Midtjylland.

Sikker blokvognskørsel ved skovrydningsopgaver

Specialtransport kan være et omfattende projekt, og der er mange elementer, som skal gå op i en højere enhed. Vi garanterer en professionel service, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet.

Vi er altid opmærksomme på, at transport af meget tunge enheder kræver grundig omtanke og planlægning. Det gælder ved alle former for maskin- og godstransport.

Vi har en komplet opdateret maskinpark, og vores blokvognschauffører har mange års erfaring med alle nødvendige kompetencer til at udføre blokvognskørsel i forbindelse med skovdrift.

Medarbejderne vil naturligvis udføre deres arbejdsopgaver i samråd med dig, så du får en grundig, sikker og professionel transport af gods og maskiner. Vi sætter i det hele taget en stor ære i at servicere vores kunder bedst muligt og at tilbyde skræddersyede løsninger, som passer til den pågældende transportopgave.

​Kontakt os i dag for at få et tilbud på maskintransport

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for skovdrift, herunder inden for gods- og maskintransport. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på den ønskede blokvognskørsel.

Du kan ringe på telefon 30 70 44 81​ for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@kkskovservice.dk.

Få et uforpligtende tilbud fra din skoventreprenør

​​Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde som skoventreprenør, eller for at få et uforpligtende tilbud på skovservice. Ring til Kristian på telefon (+45) 30 70 44 81​. Du kan også skrive til os på e-mail info@kkskovservice.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.