Skovning

​Træfældning, skovning og skoventreprise

Skal du have udført træfældning? Hos L.K. Skovservice er vi eksperter i alle former for skovning og fældning af træer – det kan også være en større skoventreprise. Vi fælder træer for private og erhverv i blandt andet Silkeborg, Herning og alle andre steder i Midtjylland.

Vi klarer alt fra håndskovning til topkapning

​Vi har mange års erfaring med alle former for totalentrepriser inden for skovdrift. Vi har speciale i maskinstationsopgaver inden for juletræsproduktion, men vi fælder gerne et enkelt træ i haven, ligesom vi også beskærer træer.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Skovning
  • Beskæring
  • Topkapning
  • Håndskovning
  • Træfældning

Vi råder over en komplet opdateret maskinpark, og dertil kommer et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere. Dermed kan vi udføre alt fra små til store skoventreprise-opgaver.​

​Vi lægger vægt på, at en aftale er en aftale, og at vi aldrig skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Vi er naturligvis medlem af Dansk Skoventreprenør Forening.

​Hvad koster træfældning?

​Vores priser for træfældning afhænger blandt andet af, om der er tale om håndskovning eller maskinopgaver. Der kan også være behov for beskæring og topkapning før selve træfældningen. Kontakt os gerne for at få råd og vejledning.

​Kontakt os i dag for at få et tilbud på skovning

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for at fælde et eller flere træer.

Du kan ringe på telefon 30 70 44 81​ for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@kkskovservice.dk.

Få et uforpligtende tilbud fra din skoventreprenør

​​Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde som skoventreprenør, eller for at få et uforpligtende tilbud på skovservice. Ring til Kristian på telefon (+45) 30 70 44 81​. Du kan også skrive til os på e-mail info@kkskovservice.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.